Rušenje i reciklaža

Vraćamo vam prirodu!

Kompanija ŠUŠA se u svojim poslovima susreće sa različitim materijalima koji predstavljaju građevinski ili industrijski otpad. Takvi materijali se otpremaju u reciklažne centre ili se recikliraju na licu mesta gde se zatim vrši se nasipanje terena. Iza sebe kompanija ostavlja zelenu površinu, očišćeni i pripremljeni prostor za novi  objekat....

Pročitajte više

Bezbednost

Target zero safety

Svi zaposleni u kompaniji ŠUŠA su bezrezervno posvećeni našem krajnjem cilju, koji je nula nesreća, nula teških povreda na radu, nula incidenata i nula zagađenja životne sredine.

Pročitajte više  

 

Transport gabaritnih tereta

Na svakom gradilištu logistička podrška je od velikog značaja za uspešno izvođenje radova u okviru dogovorenih rokova. Kompanija pruža uslugu transporta materijala teškog tereta, gabaritnih i vangabaritnih mera (građevinskih mašina i ostale opreme, kontejnera i dr.) vlastitim kamionima i priključnim vozilima.

 

Transport za sopstvene potrebe.jpgTransport gabaritnih terera.jpgMercedes 2635.JPG
 

Transport vangabaritnih tereta

Kompanija ŠUŠA u svom voznom parku poseduje tzv. labudice, nosivosti od 2 do 65 tona, tako da se ponudom pokriva transport mašina svih težina. Pored usluge transporta, organizuju se sve neophodne pripreme za bezbedan i siguran transport (dozvole za vangabaritni transport i sva druga potrebna dokumenta) i obezbeđuje se vozilo za pratnju vangabaritnog transporta. Zaposleni kadar čine profesionalni vozači sa dugogodišnjim radnim iskustvom.

 

05_specijalni transport 1.jpg05_specijalni transport 2.jpg05_transport gradjevinske mehanizacije.jpg05_vanredni prevoz 1.jpg05_vanredni prevoz 2.jpgKonvoj prilikom transporta.jpgPratnja pod rotacijom.jpgPratnja specijalnog tereta.jpgSpecijalni transport i pratnja.jpgTegljac i prikolica.jpgTransport bagera.jpgTransport bagera 1.jpgTransport bagera 2.jpgTransport teske mehanizacije.jpgVezivanje tereta.jpgVozilo za specijalni transport.jpg